Nieuws

Openingstijden

Op dit moment is onze winkel open. Maar de winkel sluit iets eerder. Openingstijden 9.30 uur - 17.00 uur.
Natuurlijk volgen wij de de richtlijnen in verband met het coronavirus. Als ook u afstand houd en thuis blijft bij verkoudheid bent u van harte welkom in onze winkel.

Wil je liever niet langs komen in de winkel of ben je niet fit.
Wij willen je gerust een bestelling van je creatieve materialen toesturen. Bel 0485-313926 of mail:kelderke-cuijk@hetnet.nl.

Probeer in deze bizarre tijden ook een beetje te genieten van je hobby! Let goed op jezelf en je mensen in je omgeving.

Haak maar aan!

Donderdag 20 februari 2020

Gezellig met elkaar haken, breien, ideeen uitwisselen. Dan ben je bij 't Kelderke aan het goede adres. Neem je haak- of breiwerk , buurvrouw of vriendin mee en schuif gezellig aan. We werken met garens die gekocht zijn in onze winkel. Wanneer je wilt aanschuiven, is basiskennis van haken en breien wel handig, het is immers geen workshop. Maar we kunnen wel van elkaar leren en inspiratie opdoen. Kosten 2.50 pp. De koffie en lekkers staan klaar! Haak je ook aan?

Gefeliciteerd! De winnares van het prachtige CAL2019 pakket is Annemieke Otten. Ze heeft haar pakket cadeau gedaan aan Ingrid Ma

We zijn benieuwd naar het eindresultaat.

Diamond Dotz


Wij hebben in onze winkel een grote collectie Diamond Dotz. Maak de mooiste schilderijen en kaarten met deze kleine strass steentjes!

De winnaar van onze "give away" facebook actie is deze keer gewonnen door Annemiek Daanen. GEFELICITEERD! Binnenkort

Interesse! Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Je ontvangt dan 1 keer per maand aanbiedingen, nieuws, inspiratie, kortingen en tips van het Kelderke in je mailbox. In de winkel vind je een inschrijfformulier.

Nostalgie Woondeken CAL 2018

De CAL van 2018 gemaakt van de Durable Cotton 8. Deze CAL kun je alvast reserveren in wit of ecru. Begin Februari start de verkoop.

Voor alle haakliefhebbers!


Een mooi begin van de #hyggeCAL2017 van Scheepjeswol. Iedere woensdag komt er een stukje patroon op de site te staan. Half juni heeft u een prachtige sjaal. Wij hebben de pakketten maar u kunt ook zelf u kleuren pallet samenstellen. Voor alle haakliefhebbers een prachtig werkstuk haken en borduren.

Verhuisd

Sinds begin van dit jaar zijn wij verhuisd naar een groter pand aan de overkant van de straat, Grotestraat 5a. Het assortiment is flink uitgebreid. Een heerlijke ruimte om alle hobby's te beleven. Een workshopruimte, regelmatig demonstraties en we gaan de creatieve creaties van onze klanten verkopen. Dit is een mooie manier om te laten zien wat je allemaal kunt maken met onze creatieve materialen.

Lijstenmakerij ''in het kader van'' is bij vele al jaren bekend. Deze speciaalzaak hebben wij, Lia Thijssen en Alex Brands overgenomen van mijn broer Bart Thijssen. Een prachtige combinatie, lijstenmakerij en creativiteit. De deskundigheid van het vak inlijsten blijft bestaan op het vertrouwde adres in eigen atelier.

Kom langs en laat u verrassen. Wij zijn er trots op!