Lijstenmakerij “in het kader van”

Al ruim 40 jaar beschikken wij over een eigen atelier waar bijna elk formaat lijst gemaakt kan worden. Wij werken met mooie, zuurvrije materialen. Vele kleuren passepartouts alle op precieze maat gesneden. Het werk wordt conserverend ingelijst. De lijsten bestaan uit o.a. houten profielen, aluminium profielen en over de hoek verwerkte profielen. De aluminium en houtenwissellijsten zijn o.a. van het topmerk Barth. Een topmerk wat uitblinkt in kwaliteit en prijs.

Het glas is heel belangrijk bij een inlijsting. Het beschermt het ingelijst werk tegen stof, vocht, verkleuring en beschadiging. Wij bieden verschillende soorten glas o.a. ontspiegeld glas, helder glas en museumglas.

Het opspannen van handwerken, schildersdoeken, batik en zijdedoeken is een secuur werk dat wij in ons eigen atelier voor u verzorgen. Ook wanneer het werk opgespannen wordt op spielatten zijn alle maten mogelijk.

U kunt altijd binnen lopen op de Grotestraat 5a om ons assortiment te bewonderen. Wij willen u graag adviseren en laten zien wat er mogelijk is.

Wilt u een fraaie permanent oplossing zodat u regelmatig kunt wisselen van inlijstingen zonder al die spijkers in de muur. Dan is STAS ophangsysteem de oplossing. Veilig en mooi. U kunt zelf aan de slag of wij monteren het bij u thuis of op de zaak. Voor grote projecten railsysteem en inlijstwerk kunt u altijd een offerte laten maken.

In al die jaren weten particulieren en bedrijven onze zaak te vinden. Samen komen we tot een prachtige keuze om uw werk nog mooier te laten stralen.